Unibet

unibet odds Spill nå

Grunnleggende informasjon

Velkomsttilbud: 1000kr

Skjermbilde

Screenshot

Unibet

1000kr velkomstbonus

Når det kommer til spillselskap så er Unibet blant de aller største og kanskje blant de aller mest kjente i Europa. Selskapet tilbyr betting på over 20 forskjellige språk og er en meget sterk merkevare i de fleste europeiske land. Unibet er listet opp på børs og har en markedsverdi på mange milliarder kroner. Unibet er også blant de spillselskapene som har eksistert lengst og de ble startet opp så lang tilbake som i 1997. De har hele tiden utviklet seg og er i dag en komplett spillside hvor du kan spille alt fra odds, til live casino, poker og alt i mellom. Unibet operer ut fra sitt hovedkontor på Malta, og det er også her de har sin spillisens.

Velger du å registrere deg og spille hos Unibet så blir du kunde hos et meget stort og seriøst spillselskap og som kunde så gir dette deg en ekstra trygghet. Totalt har Unibet over 7 millioner kunder på verdensbasis og tallet stiger hvert år. Hos Unibet betales gevinster, uansett størrelse, hurtig ut og du trenger ikke være redd for å bli svindlet av dette selskapet. Spilltilbudet er bredt og spillplattformen er meget brukervennlig og god, noe som gjør at vi anbefaler Unibet på det sterkeste til alle våre lesere. De er rett og slett blant de aller beste oddssidene på nett.

Spilltilbud hos Unibet

Når det kommer til oddsutvalget hos Unibet så er dette meget respektabelt. Her kan du spille odds på alt fra lavere divisjoner til realityprogrammer og alle tenkelig idrettsgrener. Det er ikke uvanlig at Unibet har opp mot 50 000 forskjellige veddemålstyper tilgjengelig. Til tross for det svimlende store spillutvalget er det derimot ikke vanskelig å finne frem til ønsket spillobjekt. Du kan enkelt søke deg frem til laget eller spilleren du ønsker å satse på, eller så kan du enkelt sortere mellom idretter, ligaer og begivenheter i menyen. I det store og hele så er nettsidene meget godt designet og svært brukervennlige. Vi liker også liveodds delen meget godt. Også her er brukervennligheten og spillutvalget godt, så om du liker å spille underveis i kamper er dette plassen å gjøre det på.

Velkomstbonus hos Unibet

Velkomstbonusen i oddsdelen hos Unibet er på 100% av beløpet du setter inn opp til en øvre bonusgrense på 1000kr. Det betyr at hvis du setter for eksempel 500kr, så vil du få 500kr i bonus, mens hvis du setter inn 1000kr, så har du totalt 2000kr i spille odds for. Unibet hevder selv at de har en av de mest generøse bonusene på markedet så her kan du forvente et overkommelig omsettingskrav på bonuspengene.

Spill nå