Oddsbonuser

Oddsbonuser er nok noe de fleste som har drevet litt med oddsspill på internett kjenner til og vet hva er, men for eventuelle nykommere så kan vi først starte med å gi en liten introduksjon til hva en oddsbonus er. En oddsbonus er rett og slett et ekstra bonusbeløp man får når man setter inn penger hos et spillselskap. Typisk så får man det dobbelte av det beløpet man setter inn ekstra i bonus, slik at hvis du gjør et innskudd på 500kr, vil du med en oddsbonus ha totalt 1000kr å spille for. Oddsbonusene varierer fra bettingside til bettingside og vi har her på denne siden laget en oversikt over tilgjengelige oddsbonuser slik at du selv enkelt kan velge deg ut en god oddsbonus.

Oversikt over oddsbonuser:

Rangering Oddsside Rangering Velkomsttilbud Anmeldelse
1 Guts5/5 100% Opp til 1000kr Spill nå
Les anmeldelse
2 Mobilbet4.8/5 300% Opp til 600kr Spill nå
Les anmeldelse
3 Unibet4.6/5 100% Opp til 1000kr Spill nå
Les anmeldelse

Mer om oddsbonuser

Som nevnt så kan du ved å benytte deg av en oddsbonus få mer penger å spille odds for, og det er jo noe de fleste oddsspillere er interessert i. Slik bonuser er derfor meget populære blant norske spillere og de er derfor en viktig del i bettingselskapene sin strategi for å kapre seg nye kunder. Dette er grunnen til at enkelte oddssider gir vekk tusenvis av kroner i bonuser til nye spillere, selv om det blir en stor kostnad for de. Er du en brukbar oddsspiller kan du nemlig med litt flaks og litt ferdighet fort ende opp med å tjene penger ved å benytte deg av en oddsbonus.

Før du begynner å spille med en bonus er det likevel en del ting du bør legge merke til og sette deg inn i. Det første du må se på er størrelse på bonus og hva som er den maksimale bonusen du kan få hos siden du er kunde hos. Bonusbeløpet og prosentsatsen varierer fra de forskjellige sidene, så du må orientere deg om hva som er gjeldende bonus for siden du er på. Denne prosessen har vi forenklet for deg med at vi lister opp hva som er oddsbonusen til alle oddssidene vi har omtalt her på oddssider.net. På den måten kan du enkelt velge den siden med den største bonusen hvis det er det du er ute etter.

Det andre du må tenke på når du skal spille med en bonus er omsettingskravet og reglene som følger med bonusen. Alle bonuser har et sett regler som du må følge og dette er veldig viktig at du får med deg. Reglene går som regel ut på hvilke typer oddsspill du kan spille med bonusen, hva som er minste tillate odds og hvor mange ganger du må rullere bonusbeløpet før du har lov til å bestille et gevinstuttak fra din konto. En taktikk mange tenker å benytte seg av er å levere inn ultrasikre oddsspill med odds på 1.01 osv., men dette er ikke tillatt når du bruker en bonus, ofte så er minimumsoddsen som kreves for at et spill skal være gyldig med bonus 1,5 eller høyere, men dette varierer altså fra side til side. Antallet ganger du må rullere bonusen kan også være forskjellig fra en bettingside til en annen, så husk å sjekke opp dette underveis. De fleste sidene har systemer hvor du kan sjekke hvor mye du har spilt for slik at du hele tiden har kontroll på hvordan du ligger an i forhold til å fullføre omsettingskravet.