Live tipping

Ønsker du å spille odds, men så er kampen allerede i gang? Da er live odds tingen for deg for med live odds kan du levere inn oddskuppongen selv om kampen allerede er i gang. Oddsen forandres mange ganger under kampens løp og du kan levere inn forskjellige typer oddsspill helt til dommeren blåser i fløyta og kampen er over. De aller fleste oddssider tilbyr livetipping i en eller annen form, ta en titt på oversikten under for å finne anbefalte bettingsider med livespill.

Vi anbefaler live betting hos en av disse spillsidene:

Rangering Oddsside Rangering Velkomsttilbud Anmeldelse
1 Guts5/5 100% Opp til 1000kr Spill nå
Les anmeldelse
2 Mobilbet4.8/5 300% Opp til 600kr Spill nå
Les anmeldelse
3 Unibet4.6/5 100% Opp til 1000kr Spill nå
Les anmeldelse

I tidligere tider var det å levere inn tippekuppongen en omstendelig prosess. Først måtte man besøke en tippekommisjonær, så måtte man finne frem oddsprogrammet, skrive ned oddsspillet på en papirkuppong og så levere denne til kommisjonæren som så registrerte spillet. Hvis du bodde et stykke fra nærmeste tippekiosk var det med andre ord et skikkelig herk å få levert inn et oddsspill og man måtte gjerne planlegge tippingen flere dager i forveien. Tanken på å levere et spill underveis i en fotballkamp var med dette systemet en fullstendig utopi og ikke noe man tenkte tanken på en gang. Tiden gikk og den teknologiske utviklingen skjøt fart på alle områder. I takt med internetts utbredelse så begynte nordmenn etter hvert å spille mer og mer på utenlandske bettingsider og disse var litt mer teknologisk fremadrettet enn norske spillkommisjonærer. Her hadde man nemlig tenkt tanken på at spillere helt sikkert hadde ønske om å levere inn en oddskuppong samtidig som de satt å så en fotballkamp og på den måten ble live odds systemet oppfunnet.

Live odds fra mobilen

I takt med at teknologien rundt mobiltelefoner har blitt stadig bedre de siste årene, samt introduksjonen av nettbrett så har livebetting virkelig fått en ny vår. Tidligere måtte man ha tilgang til en datamaskin når man skulle sette et livespill, men nå kan man få tilgang til alle livespillene gjennom telefonen eller nettbrettet, noe som vil si at du for eksempel kan tippe på kampen du ser på mens du er på stadion hvor kampen blir spilt. For mange setter dette en ekstra spiss på opplevelsen og gir oppgjøret en ekstra dimensjon av spenning.

live tipping

Hvordan spiller man live odds?

Det å levere inn en oddskuppong mens kampen allerede er i gang er faktisk like enkelt som å levere inn en vanlig oddskuppong. Bettingisdene har som regel en egen liveodds seksjon hvor de annonsere hvilke spill de har liveodds på. Når kampen så er i gang så oppdateres oddsutvalget og oddsen kampen igjennom, slik at du når som helst under et oppgjør kan spille på forskjellige typer spill som for eksempel hvem som vinner kampen, hvem som scorer neste mål, hva stillingen blir osv. Ønsker du å spile live odds så er alt du trenger å gjøre å åpne en spillkonto hos en av bettingsidene vi anbefaler, besøke liveoddsseksjonen på den oddssiden enten fra en mobil, nettbrett eller datamaskin og så sette spillet du ønsker.